Şehit Ali İhsan Okatan Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://sehitaliihsanokatanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ege Mah. 758.Sk. No5 Mamak/AANKARA
VİZYON : Başarıları ile anılan, tercih edilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilecek, güvenilir bir eğitim merkezi olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin öğrenmelerini ve gelişimlerini sağlayan, kendilerine hedef belirleyebilen ve bu hedeflere ulaşmak için ne yapması gerektiğini bilen, kendine güvenerek özveri ile çalışan, sorumluluk sahibi olan, karşılaştıkları sorunları çözebilme becerisine sahip, modern ve bilimsel düşünmeye önem veren , teknolojiyi kullanan, Atatürk´ün ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi duygulara sahip, vatanına, milletine bağlı, sağlıklı, kültürlü, sevgi dolu, çevresine duyarlı, paylaşımcı, araştırmacı, akılcı, yaratıcı, üretken bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : Başlangıç : 09.00 Bitiş : 15.35
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Ege Mahallesi otobüsleri ve Natoyolu, İkea dolmuşları güzergahındadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 10km, il merkezine 15km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :